ZORAN DROBNJAK OBIŠAO RADOVE NA REKONSTRUKCIJI PUTA NEGOTIN – ZAJEČAR

Direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak obišao je radove na rekonstrukciji puta Negotin – Zaječar koji se radi posle tri decenije. Put Negotin Zaječar je žila kucavica ovog kraja i veoma je važna kako za meštane koji žive ovde, tako i za one koji su u tranzitu.  Ove gra]evinske sezone nema opštine na istoku Srbije gde se ne rade putrevi. I svi ističu da će oni vratiti mnoge koji su odavno u inostranstvu, a istovremeno i dovesti potencijalne investitore .

U opštini Negotin će, pored radova na putevima ka Zaječaru i graničnom prelazu Mokranje, u avgustu početi radovi na rekonstrukciji dve deonice državnog puta II B reda 398, Karađarđeva ulica od Upravne zgrade Muzeja do nekadašnje Mlekare u dužini od 1520 m, od semafora kod bolnice do semafora na ulazu u naselje „Veljko Vlahović“ kao i deo lokalnog i državnog puta u dužini od 6,2 km od Negotina do graničnog prelaza na HE „Đerdap II.

 

 

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *