ODRŽAN „DAN POSLOVNIH INFORMACIJA“

U organizaciji Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) i opštine Sokobanja juče je u opštinskoj sali održan „Dan poslovnih informacija”. To je bio način da se svi zainteresovani potpuno besplatno, informišu o detaljima od značaja za njihov  postojeći ili potencijalni biznis. Na ovaj način oni su saznali sve o trenutnim subvencijama države, grantovima, obukama, mentoringu, razvojnim projektima i drugim oblicima podrške za svoj biznis.

Boban Konstadinović, projekt menadžer RARIS-a kaže da je znatan broj meštana bio zainteresovan za jedan ovakav info dan ali da su pri svemu tome ispoštovane sve  preventivne mere zbog pandemije kovid-19.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„U saradnji sa opštinom Sokobanja organizovali smo jedan info dan, sa željom da u ovo vreme ograničenja i sužavanja prostora za komunikaciju dođemo i podelimo sa ljudima informacije za koje smatramo da su bitne za biznis. Svake godine, država u ovom periodu raspisuje konkurse vezane za otpočinjanje ili za razvoj biznisa onih koji već posluju. Primetili smo na terenu da te informacije ne dolaze do svih i ovim smo hteli da povećamo broj informisanih na teritoriji Sokobanje, da ljudi koji su zainteresovani dobiju tu nultu informaciju. Na ovaj način mi smo ih upoznali i sa našim sistemom rada u smislu da znaju da mi postojimo, da smo im na usluzi i da smo jednostavno otvoreni za saradnju i podršku onoliko koliko mi znamo i možemo“ − rekao je Konstadinović.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *