ŠOK! Mihajlović PRISTAO DA BUDE SELEKTOR Srbije, ali je postavio USLOV koji FSS nije mogao da prihvati

Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana nema selektora, a i dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića na klupi nacionalnog tima.

Kao glavni kandidati za poziciju selektora spominjali su se u javnosti Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević i Savo Milošević… Čuveni Milovan Đorić otkrio je da je još jedno veliko fudbalsko ime bilo u igri za selektora Orlova. Reč je o treneru Bolonje Siniši Mihajloviću.

„Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom ‘udaru’ je bio i Siniša Mihajlović. Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu hteli to da prihvate taj uslov“, otkrio je u jednoj radijsko emisiji popularni Bata Đora.

Đorić tvrdi da je trenutno Savo Milošević najbliži klupi reprezentacije.

„Jedno od rešenja je uvek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu. Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je hteo Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rešenja“, rekao je Đorić.

Izvor: Kurir.rs, Foto: Printscreen Youtube Bologna Fc 1909

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *