RADOVI U MILOŠEVU

U Miloševu nadomak Negotina, ekipe preduzeća „Štrabag“ asfaltirale su ulicu u dužini od 400 metara. O značaju ovih radova za meštane sela, za naš portal govori Borivoje Anđelović, predstavnik seoske mesne zajednice.

-Saradnja između Mesne zajednice Miloševo i lokalne samouprave je na visokom nivou i sve što je dogovoreno trenutno se realizuje i do kraja godine će se završiti. Meštani su većinom u inostranstvu i malo je mladih ostalo. Trudimo se da uslove u selu prilagodimo njihovom načinu života. Srećan sam zbog radova na putu koji spaja dva kraja sela. Spojili smo kraj sela sa Crkvom „Sveti Vasilije Ostroški“ i izlaskom na glavni put za Negotin. I to je za nas jedan veliki projekat.- ističe Anđelović.

U mnogim selima u negotinskoj opštini lokalna samouprava je vredno radila na uređenju domova kulture i putne infrastrukture. Radove u Miloševu obišao je predsednik opštine Negotin, Vladimir Veličković.

– Prisustvujemo radovima na deonici od 400 metara, koja spaja gornji i donji deo sela. Vrednost radova je preko tri miliona dinara. U Miloševu je dosta toga završeno, i drago mije zbog toga, i naša je namera da stignemo da u svim selima ispunimo sve ono što smo planirali i obećali. Mislim da sve to ide dobrim putem. Radovi su završeni u petnaestak sela, i uskoro ćemo obići sve što smo uradili u mesnim zajednicama i u gradu.“, izjavio je prilikom obilaska radova predsednik Veličković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *