RADOVI NA OBILAZNICI OKO BORA DOBRO NAPREDUJU

„Tri i po kilometra puta dosad je prekriveno asfaltom, što znači da radovi na obilaznici 393 Oštrelj-Bunar napreduju veoma dobro. Zadovoljan sam dinamikom radova, a ono što je najbitnije, uskoro nas, po završetku rekonstrukcije ovog puta, očekuje i izmeštanje teretnog saobraćaja iz samog grada.
Vrlo bitna deonica za sve nas, jer nas u naredna dva meseca očekuje završetak radova na uređenju ove teretne saobraćajnice i siguran sam da ćemo ovom deonicom povezati i sela na severu i jugu teritorije našeg grada, a ujedno omogućiti da se rastereti gradski saobraćaj i sačuvaju kolovozi u samom gradu.
Uporedo sa ovim radovima, grad uređuje put preko Donja Bele Reke koji će biti povezan sa ovom obilaznicom 393 koju finansira Vlada Republike Srbije i verujem da ćemo, po završetku svih radova, zaokružiti infrastrukturnu celinu kada govorimo o teretnim saobraćajnicama na teritoriji grada, a teretni saobraćaj će biti potpuno usmeren na ovu obilaznicu“, napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.