„Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“

U okviru programa „Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“, za klaster istočna i jugoistočna Srbija, danas su Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada i Turistička organizacija Srbije uz saradnju Turističke organizacije opštine Negotin organizovali u vili “DeLux” u Negotinu predavanja.
“Maksimizacija plasmana turističkih proizvoda i usluga u ruralnim sredinama” bila je tema doc. dr Mihe Lesjaka, prodekana Fakulteta za turistički menadžment Univerziteta “Primorska” iz Portoroža (Slovenija), dok je Adriano Požarić, glavni urednik magazina “TURIZAM info” i direktor “Info Lab Mediji” iz Opatije (Hrvatska) govorio na temu „Digitalni marketing – upravljanje recenzijama i online kampanje – uspešni primeri kontinentalne Istre“.
Predavanja su pratili predstavnici turističkih organizacija istočne i jugoistočne Srbije, kao i pružaoci usluga sa ovog područja.

 

 

 

 

Izvor: Turistička organizacija opštine Negotin

Foto: Turistička organizacija opštine Negotin

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *