JOŠ JEDNA AKCIJA ČIŠĆENJA REKE MORAVICE

Udruženje „Šest kace” organizuje još jednu akciju čišćenja u saradnji sa „Eko stražom”. Akcija će se održati u nedelju a startovaće se sa izvora reke Moravice. Pre nepunih mesec dana organizovana je akcija čišćenja reke od mosta na u parku Banjica ka Lepteriji a ovoga puta kreće se od izvora reke Moravice sa ciljem da se ona očisti duž celog svog toka kroz nekoliko akcija.

 

− Ovim putem vas pozivamo da se pridružite čišćenju reke Moravice.Došli smo na ideju da očistimo Moravicu tako što ćemo krenuti od njenog izvora u selu Vrelu, nizvodno i svaka sledeća akcija počeće od mesta na kom smo stali na prethodnoj akciji.Okupljanje će biti kao i prošlog puta, kod kamenog mosta na Banjici odakle ćemo krenuti organizovano kolima do izvora reke Moravice.Učestvovanjem u ovoj akciji, pridružićete se masovnoj akciji čišćenja Srbije pod nazivom „Zavrni rukave”, pokrenutom od strane Eko straže koja motiviše ljude da očiste svoja mesta. Džakovi i rukavice su obezbeđeni, vodu i hranu ponesite sami.

 

I ovoga puta akiju će podržati i opština Sokobanja.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *