ODRŽANA 155. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA U ZAJEČARU

Danas je u sali Skupštine grada Zaječara održana 155. sednica Gradskog veća Grada Zaječara.

Na sednici je usvojen Nacrt Odluke o usvajanju Plana generalne regulacije Gamzigradske banje, Nacrt Odluke o prihvatanju udela bez naknade u kapitalu FULL PROTECT DOO Beograd-Savski venac, kao i Nacrt Odluke o pribavljanju seoskih kuća sa okućnicom u javnu svojinu grada Zaječara, neposrednom pogodbom.

Gradski većnici su dali saglasnost i na Nacrt Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada Zaječara, neposrednom pogodbom, uz naknadu, radi izgradnje ulice Ivana Mažuranića i dela ulice Ilije Milkića u Zaječaru, na Nacrt Odluke o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada Zaječara, neposrednom pogodbom, uz naknadu, radi izgradnje ulice Radmile Mocić u Zaječaru, a saglasnost je data i na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o stanju površinskih voda na području grada Zaječara u 2020. godini.

 

Zeleno svetlo je dato i na Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za razmatranje predloga projekata i utvrđivanje predloga raspodele sredstava po Javnom pozivu za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada Zaječara u 2021. godini, na Predlog Rešenja o izmenama Rešenja o obrazovanju i imenovanju Saveta za bezbednost saobraćaja grada Zaječara, i na Predlog Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Interresorne komisije (IRK) za procenu potrebe za dodatnom obrazovnom, zdravstvenom i socijalnom podrškom detetu, učeniku i odraslom i predloženim i pruženim podrškama za 2020. godinu.

 

Na 155.sednici Gradskog veća u Zaječaru usvojen je i Predlog Rešenja o usvajanju Izveštaja o izvršenom popisu imovine i obaveza u organima i službama organa Grada Zaječara sa stanjem na dan 31.12.2020. godine, Predlog Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu za 2020. godinu Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, Predlog Rešenja o usvajanju godišnjeg Plana rada Štaba za vanredne situacije grada Zaječara za period januar-decembar 2021. godine, i Predlog Zaključka o davanju saglasnosti za deponovanje i planiranje zemljanog materijala i Predlog Zaključka o davanju saglasnosti za zaključenje Sporazuma o naknadi za zauzeće kp.br. 6160/3 i 6160/4 KO Zaječar.

 

 

 

Izvor: zaječar.info

Foto: zaječar.info

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *