MINISTARKA DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ OBIŠLA JE ZAJEČAR

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i članica Kriznog štaba za suzbijanje Kovid 19 prof. dr Darija Kisić Tepavčević obišla je danas vakcinalni punkt u zaječarskom selu Vražogrnac, gde je poručila da je vakcinacija jedini način da se pobedi korona virus.

 

 

 

 

„Beskrajno smo ponosni na činjenicu da je naša zemlja jedna od retkih koja u vreme epidemije Kovid 19 ima dostupne vakcine i želimo da svakom građaninu ove zemlje budu dostupne“ – rekla je Kisić Tepavčević.

 

Ministarka Kisić Tepavčević je dodala da je ideja da se u svakom mestu organizuju punktovi gde će stanovništvo moći da se vakciniše, jer je cilj da se stvori sredina u kojoj virus ne može da opstane.

 

Prof. dr Kisić Tepavčević je zahvalila meštanima tog sela na velikom odazivu vakcinaciji, navodeći da su time pokazali kako treba da se ponašaju odgovorni građani.

 

Direktorka Doma zdravlja u Zaječaru dr Bojana Radojević rekla je da juče počela vakcinacija u zaječarskim selima i da je cilj da se obiđe 42 sela i da se stigne do najudaljenijih kuća.

 

Kisić Tepavčević je sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem obišla šestočlanu porodicu Grozdenović u tom selu.

 

 

 

Izvor:  minrsz.gov.rs

Foto:  minrsz.gov.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *