MLADI ZDRAVSTVENI RADNICI DOBILI POSAO U ZC NEGOTIN

„Od početka epidemije izazvane korona virusom, u Zdravstvenom centru Negotin zaposleno je na određeno vreme ukupno 50 zdravstvenih radnika. Odlukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, svi su potpisali ugovore za zaposlenje na neodređeno vreme. U toj grupi je ukupno 14 doktora medicine i 36 medicinskih sestara-tehničara“ – kaze direktorka ZC Negotin dr Vidosava Paunović Barbulović.

Kako je istakla za televiziju Trans, svi oni su do sada radili u kovid ambulanti, u kovid odeljenjima, na uzorkovanju i testiranju, u mobilnim ekipama, u Hitnoj pomoći, učestvovali su u transportu najtežih pacijenata do tercijarnih zdravstvenih ustanova, radili su kao ispomoć u kovid bolnici „Banjica“ u Beogradu i dobili su pohvale za svoj rad.

 

 

Foto: Facebook Vidosava Paunović Barbulović, S.M.Jovanović

 

„Radni vek im je počeo u najtežim uslovima, odgovorili su najtežim zadacima, bilo da je to u pitanju kovid ambulanta, ili mobilne ekipe, kada su odlazili kod pacijenata koji je reko da ima temperaturu ali nema čime da dođe pa su odlazili sanitetskim vozilom po njega, ili je to transport obolelog pacijenta u teškom stanju do ustanove višeg tipa, pa su išli sa njim u pratnju. Odgovorili su svim najtežim zadacima. Nikad niko od njih nije rekao da mu  je teško, ili da ne može. To su divna deca i želim im srećan rad u ustanovi u kojoj su želeli da rade i nadam se da će ZC  Negotin biti ono mesto koje će oni zavoleti tokom svog rada“ – rekla je direktorka ZC Negotin dr Vidosava Paunović Barbulović.

 

 

 

Foto: TV Trans

Izvor: Tv Trans

 

 

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *