Mladi rukometaši Partizana na pripremama u Knjaževcu

Tri mlađe selekcije Rukometne akademije Partizan iz Beograda su od 9. do 17. avgusta na pripremama u Knjaževcu. U našem gradu trenira 47 dece uzrasta do 18 godina.

Rukometni klub Partizan veliki akcenat stavlja na rad sa decom. Imamo najbolju rukometnu školu u Srbiji, a pre godinu i po proglašeni smo za najuspešniju školu u Evropi. Čak devetoro reprezentativaca poniklo je u našoj Akademiji. Ovde je sada na pripremama 47 rukometaša, najmlađi su 2009. godište, a najstariji su rođeni 2003. godine, kazao je za Knjaževačku hroniku Boban Jeličić, trener crno-belih.

Za devetodnevne pripreme izabrali su Knjaževac jer sve, a posebno sportska infrastruktura, pruža odlične mogućnosti za treniranje.

Pripreme se odvijaju u Hali Kaplar, a na raspolaganju su nam i atletska staza na stadionu, fudbalski pomoćni teren, kao i bazen Banjica. Smešteni smo u Hotelu “Timok”. Svi su pokazali veliko gostoprimstvo, ljudi iz lokalne samouprave, sportski radnici, vlasnici hotela. Uslovi su u svakom smislu odlični i preporučiću kolegama da mlade sportiste treniraju u Knjaževcu jer zaista imate sve što je potrebno za kvalitetne pripreme, ističe Jeličić.

Mladi rukometaši Partizana, u okviru priprema, odigraće za vikend i dve kontrolne utakmice sa ekipom Hajduk Veljka iz Negotina i timom Mladost 2012 iz Niša.

 

 

Izvor: knjazevackahronika.rs

  M.M.

Foto: knjazevackahronika.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.