U BORU UREĐENJE TROTOARA U NOVOM GRADSKOM CENTRU

„Po planu iz prethodnog ugovora, na red je došlo i uređenje trotoara u Novom gradskom centru. Podjednako vodimo računa o svim delovima grada i čekamo da pokrenemo novu javnu nabavku i da, kao što smo i obećali, nastavimo sa uređenjem putne infrastrukture i trotoara i u ostalim mesnim zajednicama.
Ono što je bitno jeste da ovde behaton koji smo skinuli iz Moše Pijade postavljamo u Novom gradskom centru, što znači da vodimo računa o reupotrebi materijala, i da stvaramo nove trotoare koji će biti prilagođeni, pre svega, majkama sa dečijim kolicima i osobama sa invaliditetom, a kakav u ovom delu grada nikada nije ni postojao. A pored trotoara na samom ulazu u naselje, radiće se i deo kod novog vrtića „Mali princ“ jer nastojimo da poboljšamo uslove za kretanje naših pešaka na čitavoj teritoriji grada.
Kvalitetne pešačke staze su nešto čime ćemo moći da se pohvalimo i ono na čemu ćemo nastaviti da radimo i u narednom periodu i nadam se da će izvođači uspeti da ispoštuju dinamiku radova kako bismo do kraja građevinske sezone sve planove sproveli u delo, a kako bi naši sugrađani bili zadovoljni načinom na koji se troše gradski novci“, napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelni Bora.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *