ZVANIČNO PONOVO POČEO SA RADOM KLUB ZA STARA LICA

„Posle više od godinu dana, zvanično ponovo počeo sa radom Klub za stara lica.
I meni je drago zbog toga jer sam se danas na tom mestu susreo sa našim najstarijim sugrađanima i imao priliku da sa njima popričam o njihovim ličnim pitanima, ali i idejama o tome kako bi i na koji način trebalo dodatno urediti grad.
U razgovoru sa njima uvideo sam da im ovakva druženja koja se organizuju u Klubu za stra lica dosta znače, da su se uželeli normalnog života i druženja, a ono što je bitno jeste da brinu o svom zdravlju, da su shvatili značaj vakcinacije i da se veliki broj naših najstarijih vakcinisao.
Složili smo se da je potrebno da se vakciniše što veći broj naših sugrađana jer je to jedini način da pobedimo koronu koja je još uvek prisutna među nama i da vrlo odgovorno treba razmišljati o imunizaciji kao potrebi da zaštitimo jedni druge.
Grad Bor će, kao i do sada, kroz rad svih ustanova i organizacija koje se bave brigom o najstarijima, nastaviti da pridaje pažnju, ukazuje poštovanje i vrlo direktno brine o svojim najstarijim sugrađanima“, napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *