ASFALTIRANjE ULICA U GRADU

Asfaltiranjem dela ulice 22. septembra od raskrsnice sa ulicom Stefanije Mihajlović prema gradskom skveru nastavljena je rehabilitacija ulica u gradu. Na površini od oko 4000 kvadrata putari su ugradili 450 tona asfaltnog betona debljine 4 centimetra. Sa novim asfaltom obnovljen je habajući sloj kolovoza u najprometnijoj ulici u gradu.

-Na deonici dužine 580 metara širine od 7,5 do 9,5 metara putari su ugradili završni habajući sloj asphalt-betona debljine 4 centimetra. U međuvremenu završeno je asfaltiranje 150 metara ulice Stefanije Mihajlović i 460 metara ulice Ive Lole Ribara.Narednih dana sledi asfaltiranje u ulicama Mladost, Milentija Popovića i Pante Jakovljevića- rekao je Nikola Vuković pomoćnih predsednika opštine Kladovo. Osim u gradu asfaltni radovi narednih dana biće nastavljeni i u selima gde će putari započeti pripreme za asfaltiranje ulica po prioritetima dogovorenim sa članovima Saveta mesnih zajednica. Za obnovu saobraćajne infrastrukture lokalna samouprava jeu ovoj godini iz budžeta opredelila 67,8 miliona dinara. U okviru investicionih radova na ulicama u gradu naredni korak je obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, navode nadležni. Dotle se svim učesnicima u saobraćaju preporučuje dodatni oprez odnosno da pažnju usmere na vertikalnu i semaforsku signalizaciju.

 

 

 

Izvor: kladovo.org.rs

Foto: kladovo.org.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *