PLAN AKTIVNOSTI UREĐENJA GRADA BORA

„Plan aktivnosti uređenja grada predviđa uređenje putne infrastrukture, asfaltiranje prilaza samim zgradama, behaton proširenje i izradu novih trotoara na teritoriji čitavog grada, uređenje pešačkih staza, kao i proširenje javne rasvete.
Danas smo sa predstavnicima mesnih zajednica razgovarali i o njihovim predlozima i sugestijama za uređenje grada kako bismo Bor učinili još boljim, kvalitetnijim i lepšim mestom za sve naše sugrađane.
Na sastanku smo se složili da je na područjima svih mesnih zajednica dosad urađeno mnogo velikih planskih projekata, dok je sada pred nama veliki broj manjih uređenja čije prve radove možemo da očekujemo već početkom jula meseca.
U okviru pomenutih radova, očekuje nas i osvetljavanje pešačkih prelaza u ulici 3. oktobar i Zeleni bulevar jer razmišljamo prvenstveno o bezbednosti naših najmlađih i najstarijih sugrađana u saobraćaju, kao i svih građana, kako bismo im omogućili da se što bezbednije kreću ulicama grada.
Uspešna građevinska sezona je iza nas, a siguran sam da će i, nakon završetka ovogodišnje građevinske sezone, naš grad biti za ponos svim građanima koji u njemu žive,“ napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *