PREDSEDNIK VUČIĆ OTVORIO SEKTOR 4 OBILAZNICE OKO BEOGRADA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Sektor 4 obilaznice oko Beograda, od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo, i najavio da će cela obilaznica do Bubanj Potoka, gde su sada u toku radovi, biti završena za nešto više od godinu dana.

 

 

 

Predsednik Vučić otvorio Sektor 4 obilaznice oko Beograda

 

 

Predsednik je rekao da će građani imati veliku korist od obilaznice i najavio je da će se graditi i nastavak beogradske obilaznice do Pančeva, preko Leštana i Vinče, sa novim mostom na Dunavu.
„Tada će biti završen ceo saobraćajni prsten oko Beograda. Uz gradnju metroa, Beograd postaje evropska i svetska metropola. Za nas je važno da obezbedimo bolji život, važno je da u Beogradu izmeštamo kamione iz centra grada, to je deo zelene agende“, naglasio je predsednik Vučić i dodao da će država gledati da obezbedi novac za finansiranje  tog projekta.

Predsednik Vučić otvorio Sektor 4 obilaznice oko Beograda

 

„Ponosan sam na činjenicu da se danas u Srbiji gradi više nego ikada. Ovo je vreme kada u Srbiji ubedljivo najviše radimo. To možete kada imate stabilnu finansijsku situaciju u zemlji. Mi imamo javne kompanije pod kontrolom, finansije nam idu dobro“, istakao je predsednik Vučić i naveo da nam to daje fantastičan elan i izvanrednu šansu jer je došlo do preokreta.

Predsednik Vučić otvorio Sektor 4 obilaznice oko Beograda

 

„Raste nam sektor usluga, raste sve, mnogo brže nego što smo očekivali. To su fantastične vesti za Srbiju. Mi ćemo graditi kilometre i kilometre puteva, auto-puteva, gradimo bolnice i još mnogo toga. Ovo vam sve govorim zato što znam da to možemo zajedno, a kada radimo sa prijateljima, onda je sve lakše i zadovoljstvo je veće“, poručio je predsednik Vučić.
Ambasadorka NR Kine u Srbiji Čen Bo istakla je da joj je zadovoljstvo što danas prisustvuje otvaranju Sektora 4 jer je ova obilaznica jedna od najvažnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji.
Izvor: predsednik.rs
Foto: predsednik.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *