OFK KNJAZ – BRODOREMONT 2:0 

Fudbaleri Knjaza u 17. kolu Zone Istok, na svom terenu, savladali su Brodoremont rezultatom 2:0. Dok je prvi deo utakmice protekao ravnopravno i bez golova, nastavak je doneo potpuni preokret i pripao domaćinu.
Igrač utakmice je svakako Aca Manić koji je sa dva pogotka doneo svojoj ekipi važnu pobedu. Prodor Milenkovića u 70. minutu gostujući igrači su zaustavili na nedozvoljeni način te je sudija Stefanović pokazao na belu tačku. Siguran je bio Manić, koji je golmana Radića savlado još jednom sa dvadesetak metara u finišu utakmice i postavio konačan rezultat 2:0 za Knjaz. Da su domaćini u ovom meču bili potpuno dominantni na terenu, pokazuju još tri šanse koje igrači nisu uspeli da realizuju.
Posle ovog susrete OFK Knjaz je na 12. poziciji na tabeli sa 16 bodova. Sledeći susret, u okviru 18. kola, naši fudbaleri igraju u subotu, 20. marta sa petoplasiranom ekipom Balkanski iz Dimitrovgrada.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *