ODRŽANA 18. SEDNICA OPŠTINSKOG VEĆA OPŠTINE KNJAŽEVAC

Izveštaji o radu pojedinih ustanova u oblasti društvenih delatnosti bili su, pored ostalog, tema 18. sednice Opštinskog veća.
Usvojeni su izveštaji o radu Zavičajnog muzeja, Narodne biblioteke „Njegoš“ i Doma kulture, kao i Izveštaj o poslovanju Turističke organizacije opštine Knjaževac u prošloj godini.
Većnici su dali saglasnost na Plan rada Crvenog krsta i Javnog preduzeća Bogovina Bor za ovu godinu.
Pored toga, na sednici je usvojen Predlog deklaracije o ulozi funkcije upravljanja ljudskim resursima u opštini Knjaževac.
Jedna od važnijih tačaka svakako je bila i Predlog odluke o osnivanju privrednog društva za upravljanje slobodnom zonom „Timok“.
Članovi Opštinskog veća usvojili su Predlog odluke o raspisivanju konkursa za sufinansiranje projekata u oblasti proizvodnje medijskih sadržaja, razmotren je i usvojen Predlog programa rada budžetskog fonda za povećanje nataliteta, a većnici su razmatrali i veći broj zahteva za naknadu štete od ujeda pasa lutalica.

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *