SLAVSKI KOLAČ PREREZAN I U OPŠTINI NEGOTIN

Opština Negotin je obeležila gradsku slavu Spasovdan rezanjem slavskog kolača u prisustvu brojnih gostiju. Obraćajući se prisutnima protonamesnik Marjan Kerčulj istakao je da je velika čast što smo se sabrali na ovaj veliki praznik, uz molitvu i čestitku povodom slave grada.
– Kada se ljudi slože i zajedno zablagodare Bogu, sve je moguće. Svaka prepreka, svaki problem lako se otklanja, ako smo zajedno. Ako imamo istinski cilj, ako imamo jednu zajednicu, jednu brigu i jednu volju. A volja je da nam bude dobro, da nam bude blagosloveno, da naše oči budu uprte tamo gde treba, ka Gospodu jer on je taj koji istinski uzvraća i vraća dobrim delima.
Brojnim gostima, predstavnicima opštinskih i republičkih institucija i javnih i privatnih preduzeća, udruženja i preduzetnika, gradsku slavu uz želju da ih posluži dobro zdravlje obratio se i prvi čovek opštine Vladimir Veličković.
– Želim da jedinstveni i složni stignemo do zajedničkog cilja, a to je da naša opština, iako to već za nas odavno jeste, i zvanično postane grad. A to će ujedno pokazati koliko smo svi zajedno uspeli da ovaj deo Srbije koji smatram najlepšim, a to tvrdim ne samo kao lokal patriota, već kao čovek koji je, kao i većina vas, prošao celu Srbiju. Ovo je kraj koji ima svoje potencijale, dobre ljude i očekujem da do ostvarenja zajedničkih ciljeva svi damo svoj doprinos i ugradimo po jedan kamenčić u celu strukturu koju želimo da unapredimo, poručio je Veličković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *