6. MEĐUNARODNI MOTO SKUP FREE RIDER-17 U PRAHOVU

Moto skup u Prahovu koji je minulog vikenda održan u Prahovu u organizaciji Moto kluba Free Rider-17, okupio je bajkere iz 30 klubova iz zemlje i inostranstva poznatih po druženju i želji da upoznaju različite krajeve. Ove godine je organizator pored dobrog muzičkog programa koji je zbog lošeg vremena izostao u subotu uveče, za goste koji su došli sa raznih strana, pored defilea atraktivnih dvotočkaša pripremio i obilazak vinarije Frunza Aglaja.

-Kao i svake godine, članovi moto kluba dali su sve od sebe da ovaj skup organizuju što bolje. Dali smo sve od sebe što se tiče bezbednosti, programa, zabave za sve goste koji dolaze što iz naše opštine, što iz naše zemlje ali i inostranstva. Ove godine pored defile ulicama grada, obišli smo i vinariju Frunza u cilju promocije potencijala naše opštine i namera nam je da svima pokažemo kako treba voziti motor sa kompletnom zaštitnom opremom a prvenstveno kacigom.- rekla je Katarina Vojinović, sekretar MK Free RiDER- 17 koja je još istakla da je ulaz za sve bajkere, pešake i zainteresovane građane besplatan.

Posetioci su u petak uveče uživali u dobroj svirci nekoliko bendova: RIFF, Alpha Režim i Sevdah Rock Connection ali su vremenske prilike uticale da se subotnji nastupi najavljenih bendova Starlight, Madicine i Ritam nereda odlože.

6. Medjunarodni moto skup u Prahovu podržali su su Opština Negotin,  Eliksir Grupa  Eliksir Fondacija, Mesna zajednica Prahovo i Turistička organizacija Negotin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *