NEGOTINSKI ĐACI USPEŠNI NA TAKMIČENJIMA

Učenica Negotinske gimnazije Marta Đurković osvojila je treće mesto i bronzanu medalju na Međuokružnom takmičenju u sportskoj gimnastici. Marta će predstavljati svoj grad i školu na Republičkom takmičenju u sportskoj gimnastici koje će biti održano početkom aprila uz pratnju profesorke fizičkog vaspitanja Ane Ranđelović.

FOTO: NEGOTINSKA GIMNAZIJA

Na međuokružnom takmičenju u Kostolcu učenice Osnovne škole „Vuk Karadžić“ Kristina Blagojević i Teodora Milojković učenice 4/2 razreda, Anđela Blagojević učenica 2/2 razreda i Lea Pacić učenica 5/2 razreda, postigle su vredan rezultat osvojivši drugo mesto i srebrnu medalju. Gimnastičarke su postigle uspeh zahvaljujući pripremi profesorke Ane Ranđelović.

Učenica Osnovne škole „Vera Radosavljević“ Luna Đurđina Dobrić osvojila je drugo mesto na Međuokružnom takmičenju iz informatike i plasirala se na Republičko takmičenje. Lunin mentor je nastavnik informatike Ivan Milovanović.

Učenici Negotinske ginazije Okružnom takmičenju iz književnosti postigli su odlične rezultate. Uroš Krivović i Jovana Lekić učenici prvog razreda uz pripremu profesora Danijele Rančić, osvojili su prvo mesto, Andrijana Marić, drugo mesto, mentor profesor Slađan Mihajlović, a učenici trećeg razreda Milica Jevremović i Aleksa Paunović, uz mentorstvo profesorke srpskog jezika i književnosti Vesne Stanković, osvojili su drugo mesto. Jovana Lekić i Uroš Krivović osvojivši prvo mesto, plasirali su se na Republičko takmičenje koje će biti održano u Sremskim Karlovcima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *