ZAVRŠEN 5. MOTO SKUP U PRAHOVU

Prahovo je minulog vikenda bilo stecište ljubitelja motora koji su posetili Moto skup Free Rider 17. Peti po redu moto skup, u organizaciji Moto skupa Free Rider 17 i MZ Prahovo, opravdao je očekivanja nekoliko stotina bajkera iz zemlje i regiona ali i mnogobrojnih posetilaca koji su uživali u kvalitetnom muzičkom programu. Pokrovitelji moto skupa su Opština Negotin i Fondacija Eliksir a organizaciju su pomogli i Dijaspora Prahova i Turistička organizacija Negotin.

„ Ovogodišnji moto skup prevazišao je naša očekivanja. Zahvalni smo svima koji su bili prošlog vikenda u Prahovu posebno našoj braći koji su došli iz cele Srbije, regiona ali i zemalja Evropske unije. Mi smo se potrudili da se gosti lepo osećaju i da požele da opet dođu. Posebno se zahvaljujemo Opštini Negotin, Eliksir Fondaciji na podršci, Dijaspori Prahova i Turističkoj organizaciji Negotin ali i svim pojedincima koji su dali svoj doprinos. Mogu da kažem da me raduje što je naša ideja o organizaciji jednog ovakvog skupa postala stvarnost i verujem da će u budućnosti naš moto skup biti još jači i po muzici ali i posećenosti.“ izjavio je Goran Vojinović, predsednik prahovskog Moto kluba.

Motorciklisti su se u kampu postavljenom u porti Crkve Vaznesenja Gospodnjeg tokom dana nadmetali u bajkerskim igrama a u večernjim satima u nastupima Prljavog inspektora Blaže i Kljunova, bendova Starlight, Alpha režim i New Deal prve večeri a u subotu uveče uživali uz Amadeus band, Rock Sevdah Conention, Madicine i vatromet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *