Ubijen policajac na dužnosti

U saopštenju Policijske uprave Zaječar navodi se da je policijski službenik ove uprave I.Đ. (1994) ubijen sinoć u Zaječaru na službenoj dužnosti kada je na njega iz vatrenog oružja pucao D.3.

Kako se navodi, na uniformisane policijske službenike koji su postupili po prijavi građana da su se u zgradi u Ulici 7. septembra čuli punjci, D.3. je ispalio dva projektila pogodivši policajca koji je od zadobijenih povreda preminuo u Zdravstvenom centru Zaječar. Neposredno pre dolaska patrole, D.3. je pucnjima iz vatrenog oružja usmrtio komšinicu V.Đ. (1960).

Napadač se nakon što je pucao, zabarikadirao na tavanskim prostorijama, da bi nakon izvesnog vremena u njima počinio samoubistvo. Na mestu događaja, pored pripadnika Policijske uprave u Zaječaru bili su angažovani i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i v.d. direktor policije Dragan Vasiljević nalazili su se sve vreme na mestu događaja.

Uviđaj je izvršen po nalogu i u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *