ANINA MAGIJA U KLADOVU

Izložba slika pod nazivom „Magija“ negotinske umetnice Ane Barać otvorena je u tvrđavi Fetislam u okviru obeležavanja 500 godina od nastanka ove tvrđave. Zanimljive apstrakcije živih boja koje su Anina specijalnost, postavljene su u  vizitorskom centru tvrđave na Dunava u Kladovu i moći će da ih vide brojni turisti koji požele da obiđu nedavno rekonstruisanu tvrđavu Fetislam. Ana Barać je inače učesnik brojnih samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu i njena apstraktna umetnost, bogate kombinacije boja i dar kojim boji slikarska platna, privlači pažnju ljubitelja slikarstva.
-Presrećna sam što će ovog leta moje slike ljubitelji umetnosti moći da pogledaju u tvrđavi Fetislam. S obzirom da sam prvi put ovde, verujem da će publika videti nešto novo i da će im moja umetnost biti bliska,da će im probuditi emocije i uvesti u jedan drugačiji tok razmišljanja o slikarstvu uopste. Nadam se da će ovom izložbom moja ,,Magija“, nastaviti svoj dalji put. Zahvaljujem se opštini Kladovo, TO Kladovo i Vizitorskom centru Tvrđave Fetislam, poručila je Ana Barać.
Izložbu „Magija“ negotinska publika je videla prošlog oktobra, a kladovska ovog leta u tvrđavi Fetislam sve do 8. septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *