MATURSKIM PLESOM U NOVO POGLAVLJE ŽIVOTA

Mašući balonima nasmejanih lica maturanti Negotinske gimnazije, Tehničke škole, Poljoprivredne škole Rajko Bosnić i Umetničke škole Stevan Mokranjac, okruženi brojnom publikom, započeli su svoj ples na kraju srednjoškolskog obrazovanja i bezbrižnog života, i na početku novog životnog poglavlja koje će im, nadamo se doneti samo lepe događaje, nova znanja, uspešne životne, obrazovne i radne godine. Stotinak maturanata, uz podršku brojniih sugrađana, porodice, nastavnika i profesora, uživali su u svom maturskom plesu, koji je loše vreme odložilo za nedelju dana.

– Ples maturanta je ove godine sa oduševljenjem odplesalo više maturanta nego prošle godine. Zainteresovanost je bila velika. Drago nam je što smo uspeli da kod njih probudimo želju da taj završni momenat prođe u sjaju i lepoti što to oni i zaslužuju. Mogu reći da su malo zaboravili na te zajedničke trenutke, nekako smo svi okrenuti sebi. Čini mi se da smo uspeli da deci probudimo želju da se udruže i zajedno pozovu svoje roditelje, prijatelje, decu, drugare i da napravimo lepu matursku priču u Negotinu, rekla je profesorka fizičkog vaspitanja Ana Ranđelović koja je pripremala maturante za tradicionalni ples.   

Tradicionalni ples maturanata, posle engleskog valcera završen je vlaškim i srpskim kolom. Manifestacija je organizovana uz tehničku podršku Doma kulture i pokroviteljstvom opštine Negotin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *