NEGOTINSKE PRIČE: POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA NOVU ZGRADU VATROGASNO-SPASILAČKE JEDINICE U NEGOTINU

Vatrogasno- spasilačko odeljenje MUPa Srbije u Negotinu posle nekoliko decenija rada u neuslovnim prostorijama uskoro će dobiti nove prostorije u objektu od 450 metara kvadratnih. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, tokom svoje posete Negotinu položio je kamen temeljac za novi moderniji objekat koji će sigurno pospešiti rad humanih i požrtvovanih vatrogasaca spasioca. U polaganju kamena temeljca učestvovali su i predsednik Opštine Negotin Vladimir Veličković, Ljubiša Grekulović i Relja Pantović, najstariji i najmlađi vatrogasac odeljenja u Negotinu.
– Novi objekat će imati 450 kvadratnih metara i biće moderno opremljen. Vatrogasci u Negotinu, posle godina rada u neuslovnim prostorijama konačno će dobiti prostor za rad koji su svojim radom, hrabrošću, spasenim ljudskim životima zaslužili. Svako ulaganje u policiju i vatrogasce-spasioce je ulaganje u još veću sigurnost i bezbednost naših građana. Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće sa infrastrukturnim ulaganjima i zanavljanjem opreme za sve pripadnike MUP-a, rekao je u Negotinu ministar Bratislav Gašić.
Izgradnja novog objekta trajaće do januara a zgrada će nositi ime Negotinca Milana Mladenovića vođe spasilačkog tima za spasavanje iz ruševina VSO Bor, koji je tragično preminuo pre nekoliko meseci. Polaganju kamena temeljca prisustvovala je Mladenovićeva porodica.
Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *