MAJSKI VIKEND PUN DEŠAVANJA

Pred nama je vikend koji će biti ispunjen brojnim dešavanjima u organizaciji Srednjovekovne družine Pogani, Turističke organizacije opštine Negotin, Kulturno umetničkog društva Stevan Mokranjac i Doma kulture Stevan Mokranjac.

U centralnom gradskom parku u subotu za 10 časova najavljen je početak dvodnevnog festivala Viteško nasleđe 2023, u organizaciji Srednjovekovne družine Pogani, Turističke organizacije opštine Negotin. U srednjovekovnom festivalu učestvuju viteške družine Beli orlovi iz Beograda, Čuvari Mojsinjske svete gore iz Stalaća, Zatočnici iz Niške Banje, Sveti Arhangel Gavrilo i Bela griva iz Kragujevca.

U subotu 20. Maja u 19 časova u galeriji Doma kulture Stevan Mokranjac biće priređena izložba „Dunavske slike“, autora Veljka Mihajlovića u sat vremena kasnije počeće tradicionalni koncert, poklon gradu Kulturno umetničkog društva Stevan Mokranjac.

 

Turistička organizacija Negotin u nedelju 21. maja organizovaće izlet u Vratnu uz obezbeđen besplatan prevoz. Polazak je u 10 sati kod Pedagoške akademije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *