ELIKSIR FONDACIJE OBEZBEĐUJE BESPLATNE UDŽBENIKE ZA BUDUĆE NEGOTINSKE PRVAKE

U prostorijama Eliksir Fondacije u Negotinu održan je sastanak sa direktorima osnovnih škola sa teritorije opštine Negotin. Tema sastanka je upoznavanje diretktoa osnovnih škola sa namerom fondacije da za školsku 2023/24. školsku godinu nabavi besplatne udžbenike za sve negotinske prvake. Eliksir Fondacija je do sada u više navrata pomagala osnovne škole u našoj opštini nabavljajući opremu i usmeravajući određene novčane iznose, a ovoga puta su odlučili da roditeljima budućih prvaka pomognu donacijom besplatnih udžbenika.

„Eliksir Fondacija ove godine prvi put finansira nabavku udžbenika za sve prvake u negotinskim osnovnim školama. Donacijom ovih udžbenika mi ostajemo privrženi svojim temeljnim principima koji podrazumevaju angažovanje na stvaranju što boljih uslova, kako za obrazovanje tako i za rast, razvoj i život dece u lokalnim sredinama. Ova donacija predstavlja način i da obradujemo i ohrabrimo buduće školarce, a ujedno da budemo i podrška i oslonac njihovim porodicama.“, izjavila je Margareta Musić, upraviteljka Eliksir Fondacije.

Eliksir fondacija na ovaj način nastavlja veoma uspešnu saradnju sa obrazovnim institucijama na teritoriji negotinske opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *