PLATO U CENTRU GRADA U NOVOM RUHU

U Negotinu su, u okviru zajedničke inicijative Kompanije Eliksir Grupe i Opštine Negotin „Za napredak Negotinske krajine- složno“ privedeni kraju radovi na rekonstrukciji dela trga Stevan Mokranjac kod Hotela Beograd. Investicija u iznosu od 4.498.710,00 dinara finansirana je iz donacije Fondacije Eliksir.

„ U skladu sa poslovnom vizijom Eliksira da stvaramo nasleđe uz održiv razvoj na dobrobit zajednice i svakog pojedinca, mi smo pokrenuli inicijativu „Za napredak Negotinske Krajine-složno“, donirali 100 miliona dinara i i zajedno sa lokalnom samoupravom smo odredili prioritete. Izražavam zadovoljstvo ispred Kompanije Eliksir što je i ovaj projekat realizovan. Nas u budućnosti čekaju mnogi projekti kojima hoćemo da poboljšamo uslove života i rada u opštini u skladu sa održivim razvojem“, rekao je Branko Marković, zamenik direktora kompanije Eliksir Prahovo.

Donatorskim sredstvima Fondacije Eliksir u iznosu od 100 miliona nabavljena su i postavljena autobuska stajališta, rekonstrisan je trotoar u naselju Borska, renovirana su četiri gradska igrališta, zamenjen je gradski sat kod fontane, uloženo je u osnovne i srednje škole i puteve u mesnim zajednicama.

„Veliko hvala Kompaniji „Eliksir“ za sve akcije koje su sproveli tokom ove i prethodnih godina a nadam se da ćemo u budućnosti imati još bolju saradnju, ako je moguće da bude bolja od dosadašnje. Kao neko na čelu lokalne samouprave mogu da budem ponosan i srećan što na teritoriji naše opštine imamo kompaniju koja je prisutna u svim segmentima, i privrednog razvoja i društvenog delovanja i koja razume potrebe naših sugrađana. Želim im da budu još bolji jer je tada i lokalna samouprava na pravom putu i da nas očekuju još uspešniji dani.“, poručio je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *