VRTIĆ PČELICA NABAVIO 13 SMART TELEVIZORA

U negotinskom vrtiću „Pčelica“ nabavljeno je 13 televizora koji će biti postavljeni u vrtićkim sobicama u cilju realizacije projekta pod nazivom „Godine uzleta“. Ova investicija realizovana je uz podršku lokalne samouprave. Vladimir Veličkoivć, prvi čovek opštine prilikom obilaska ove predškolske ustanove izjavio je da je briga o najmlađima priroritet prioriteta i najveća obaveza.

„Pored ulaganja koja su realizovana prethodnih godina, ovo je korak više u omogućavanju kvalitetnije nastave i unapređenju uslova boravka naših najmlađih sugrađana u PU Pčelica. Pored poslova koji se trenutno realizuju, mislim na uređenje toaleta u jaslenim grupama ,po projektu „ Godine uzleta“ koji Vrtić realizuje, ukazala se potreba za opremanjem svake sobice smart televizorima. Ovom prilikom se zahvaljujem i svim roditeljima, donatorima koji su u nekim sobicama ranije donirali televizore, ali sa ovom količinom pokrili smo sve sobice u kojima borave deca.“ poručio je predsednik Veličković.

Vrednost investicije iznosi 185.000 dinara a planira se i nabavka laptopova.

„ Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na odvojenim sredstvima. Dobili smo 13 smart televizora u vrednosti od 185.000 dinara, tako da će nam sve sobice biti pokrivene smart televizorima koji su neophodni za realizaciju novog programa a ostali televizori koje smo dobili je donacija roditelja koji su uložili i poklonili svojoj deci i vrtićkim grupama. Vaspitači će deci puštati određene edukativne sadržaje, filmove, serijale, muziku i realizovati razne radionice. Dalji rad olakšaće i laptopovi čija je nabavka u planu“ izjavila je Gorana Ivković, direktorka negotinskog vrtića „ Pčelica“.

Usluge ove predškolske ustanove koristi 520 mališana koji su podeljeni u 24 grupice čime su kapaciteti vrtića popunjeni. Na listi čekanja se nalazi nekoliko desetina mališana, a u vrtiću se nadaju da će uspeti da izađu u susret svim roditeljima koji žele da koriste usluge PU „Pčelica“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *