NEGOTINSKI LIDL POČEO SA RADOM

Na radost mnogih naših sugrađana koji su prethodnih godina često putovali u obližnje gradove kako bi obavili kupovinu u objektima kompabije Lidl  Srbija, danas je otvoren diskont I u Negotinu. Prodavnica Lidl u našem gradu nalazi se pored Zdravstvenog centra I prostire se na 2,4 hiljade kvadrata, sa parkingom sa stotinu vozila I radnim vremenom svakoga dana od 8 do 22 časa.
Predsednik Opštine Negotin Vladimir Veličković je posle kratkog obilaska objekta, zajedno sa predstavnicima kompanije presekao svečanu vrpcu I time otvorio vrata diskonta Lidl mnogobrojnim sugrađanima koji su se od ranih jutarnjih časova odlučili za kupovinu.

„Drago mi je što je i naš grad otvaranjem ovog objekta postao deo velike porodice gradova i opština u kojima  posluje trgovinski lanac LIDL. Negotin je ovom investicijom dobio savremeni trgovinski prostor koji će doprineti boljem snabdevanju i kvalitetnijoj kupovini, a 38 naših sugrađana je  dobilo posao i čestitam im na tome. Zahvaljujem kompaniji LIDL na ostvarenju želje mnogih Negotinaca koji više neće morati da putuju u druge gradove kako bi obavili kupovinu, i želim dugo i uspešno poslovanje u Negotinu“ poručio je Veličković.
Lidl je svoje prve prodavnice u Srbiji otvorio krajem 2018-te godine. Sada broji 65 prodavnice u 37 gradova širom Srbije. Brza I jednostavna kupovina 1.800 proizvoda dnans je pored Negotinaca dostupna I stanovnicima Prokuplja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *