DANAS MLADI SUTRA LIDERI – DECA U POSETI PREDSEDNIKU OPŠTINE NEGOTIN

Mališane negotinske predškolske ustanove „Pčelica“ i učenike osnovnih i srednjih škola, u okviru nedelje posvećene deci, već po tradiciji ugostio je predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković. Na prijemu priređenom u maloj sali Opštine Negotin, deca su postavljala pitanja i uputili molbe da se reše neka veoma značajna pitanja i time pokazali zrelost i želju da svoje škole učine boljim mestom. Predložili su organizovanje ekološke akcije uređenje Park šuma Cvećara kako bi svojim primerom pokazali kako treba čuvati i zaštiti mesta na kojima upravo mladi najviše i borave. Dogovorena jei podrška lokalne samouprave u sprovođenju uređenja pomenutog parka kao i edukacijeučenika na temu zaštite životne sredine.

„Deca su ukazala na to šta bi volela da se promeni u njihovim školama i gradu. Razgovarali smo o autobuskim stajalištima, fiskuluturnim salama i muzičkim festivalima. Važno je saslušati decu, prepoznati potrebe, njihove želje i obezbediti im što bolje uslove za srećno i bezbrižno odrastanje.“, rekao je Veličković.

 

 

Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Opštine Negotin. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *