Palilulac osvojio Kup

U finalu kupa Fubalskog saveza opštine Sokobanja, koje je odigrano sinoć na terenu SRC „Podina” sastali su se „Palilulac” Šarbanovac i „Sleman” Milušinac. Nakon devedeset minuta rezultat je bio 3:2 za ekipu iz Šarbanovca. Ove godine učešće u kupu uzelo je 6 klubova, takmičenje je počelo 1. avgusta, a termin odigravanja finala je tradicionalno bio 19. avgusta na Preobraženje.

− Obe ekipe su bile dominantne u kupu i prvenstvu, u prvenstvu je prvo mesto osvojio Slemen a drugo Palilulac a večeras su mesta zamenjena, pobednik kupa je ekipa Palilulac. Sve čestitke i jednoj i drugoj ekipi. Mene posebno raduje što se publika vratila na stadion bilo je oko 200 gledaoca i nadam se da će epidemiološka situacija dozvoliti da bude publike na stadionu i u narednim mečevima − kaže Milan Gavrilović, predsednik Fudbalskog saveza opštine Sokobanja.

Nakon meča dodeljen je pehar osvajaču kupa kao i poraženom u finalu a sve ostale ekipe koje su učestvovale u kupu dobila su zahvalnice. Predstavnici Lokalne samouprave su zajedno sa predsednikom Fudbalskog saveza podelili sportsku opremu svim klubovima Opštinske fudbalske lige.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.