Proglašeni najbolji za jul mesec u okviru akcije „Biramo najbolje”

Proglašenjem najboljih za mesec jul nastavljena je akcija „Biramo najbolje” koju organizuje Turistička organizacija Sokobanja.

U kategoriji najbolja turistička agencija priznanje je dobila T.A. „Palma”, najbolji stanodavac u julu bili su Apartmani „Vasa”, najbolji ugostiteljski objekat prošlog meseca bio je restoran „Iks”, vlasnik najlepšeg dvorišta je Slavica Milovanović, najbolji radnik je Đorđe Stamenković konobar u restoranu „Zelengora”. Biljana Veljković, vlasnik i administrator fejsbuk stranice „Sokobanja slobodan smeštaj ponuda/potražnja” je ponela priznanje u kategoriji, udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma, u kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je dobilo preduzeće „Ketering SB 018”, najbolji gost je Petra Rađen iz Beograda dok je u novoj kategoriji, najbolje seosko domaćinstvo, priznanje dobilo domaćinstvo Biljane Miljković iz Mužinca.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.