NEGOTIN: KOVID PRESEK ZA UTORAK 17. AVGUST

Prema informacijama Zdravstvenog centra Negotin, u poslednja 24 časa, od 95 ukupno obrađenih testova, registrovano je osam novih slučajeva pozitivnih na Kovid-19. U protekla 24 časa u Kovid amblanti ZC Negotin obavljeno je 15 prvih pregleda, dok je u Pedijatrijskoj kovid ambulanti pregledan 31 pacijent. Na Kovid odeljenju ZC Negotin i dalje nema prijavljenih pacijenata pozitivnih na virus. Od početka pandemije u opštini Negotin registrovano je 2640 osobapozitivnih na koronavirus.

U opštini Negotin zaključno sa 15. avgustom prvu dozu vakcine protiv virusa korona primilo je 11.022 građanina dok je revakcinisano 10.542 osobe, što čini 38.75% od 27.207 punoletnih građana.
Imajući u vidu da se broj pozitivnih osoba povećava iz dana u dan, pozivamo građane da se odgovorno ponašaju prema sebi i svojim najmilijima i ukoliko se do sada nisu vakcinisali, to učine na Punktu za vakcinaciju u Domu penzionera u Negotinu koji radi svakog dana od 8 do 14 časova. Na punktu će danas početi i vakcinacija trećom dozom a na raspolaganju su vakcine Sinofarm i Fajzer.

 

 

Izvor: negotin.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.