PREDSEDNIK VELIČKOVIĆ OBIŠAO SAJAM SUVENIRA I STARIH ZANATA

U centralnom gradskom parku u toku je Sajam suvenira i starih zanata koji, u okviru Negotinskog leta 2021, organizuje Turistička organizacija opštine Negotin. Posetioci sajma tokom jučerašnjeg dana mogli su da razgledaju ponude izlagača sa suvenirima, proizvodima domaće radinosti, medom, vinom, unikatnim nakitom od raznih materijala, magnete, predmetima od drveta i uživaju u kulturno-umetničkom programu. Danas je sajamske izlagače obišao Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin.
„ Uspešna manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, u okviru Negotinskog leta, na žalost ove godine bez koncerta posvećenog Ljubiši Stojanoviću – Luisu, zbog epidemijske situacije i nemogućnosti da se pojave izvođači koji prethodne godine nisu radili i ovog leta pokušavaju to da nadoknade. Drago mi je što imamo oko pedesetak izlagača. Poseta je dobra, posebno u popodnevnim časovima kada dolaze roditelji sa decom ali i gosti našeg grada koje pozivam da obavezno obiđu naš sajam koji svake godine okuplja sve više kako izlagača tako i posetilaca.“ rekao je prilikom obilaska sajma predsednik Veličković.
Dvodnevna manifestacija Sajam suvenira i starih zanata, koja je okupila izlagače iz cele Srbije, ali i iz Ukrajine, Severne Makedonije završava se večeras nastupom grupe „Le bonens“.

 

 

 

 

Izvor: negotin.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *