Darko Filipović bio je gost manifestacije “Zvuci trube sa Timoka”

Folk pevač Darko Filipović nastupio je na manifestaciji „Zvuci trube sa Timoka“ u Knjaževcu. Superfinalista i osvajač četvrtog mesta prve sezone „Zvezda Granda“ svojim i hitovima kolega, zabavio je publiku na platou ispred Doma kulture.

Često nastupam u Knjaževcu, ovo je peti ili šesti put. Ja sam s juga Srbije, u ovom kraju imam i rođake. Puno mi je srce što pevam pred brojnom publikom na ovom trgu i što sam deo jedne ovako lepe manifestacije.

Popularni pevač otkriva da će nakon pauze, leto i jesen provesti radno jer ima zakazane nastupe sve do novembra.

Godinu dana nije bilo nastupa i naravno da mi je nedostajalo da radim jer sam navikao da pevam vikendom. Ngli prekid mi je teško pao, ali sve se izdrži. Nije bilo lako ni meni, ni mojim kolegama jer uopšte nismo radili. Sada se vraća sve u normalu, imam zakazane nastupe u avgustu, sve do novembra, ali opet sve zavisi kakva će situacija biti sa epidemijom.

Darko dugo nije snimao nove pesme, ali možda uskoro fanove obraduje novom numerom.

Pesme “Ona, ona”, “Trebaš mi” ostavile su dubok trag i po njima sam prepoznatljiv. Takođe, takmičenje “Zvezde Granda” donosi popularnost, momenat gde te svi upoznaju, ostavi pečat. Sada je konkurencija velika, ima mnogo pevača. Tražim i dalje pesmu koja će nadmašiti „Ona, ona“, sve je pod znakom pitanja i nova pesma zavisi od trenutne situacije.

Darko Filipović je pevač koji zna da oseti puls publike, tako je bilo i u Knjaževcu gde je pored svojih hitova, pevao je numere svojih kolega, a publika uživala i svaku pesmu pevala zajedno sa njim.

M.M.

 

Izvor: knjazevackahronika.rs

Foto: knjazevackahronika.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *