Proglašeni najbolji za jun mesec u okviru akcije „Biramo najbolje”

Proglašenjem najboljih za mesec jun nastavljena je akcija „Biramo najbolje” koju organizuje Turistička organizacija Sokobanja.

U kategoriji najbolja turistička agencija priznanje je dobila T.A. „DM”, najbolji stanodavac u junu bila je Vila ALMAKS, najbolji ugostiteljski objekat prošlog meseca bio je restoran Stanković, vlasnik najlepšeg dvorišta je Sanja Miladinović iz Resnika, najbolji radnik je Goran Vulić radnik SRC Podina. Udruženje „Sportske igre mladih” je ponelo priznanje u kategoriji, udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma, u kategoriji najbolji preduzetnik priznanje je dobilo preduzeće Pro motiv, najbolji gost je Nada Stojčević iz Kragujevca dok je u novoj kategoriji, najbolje seosko domaćinstvo, priznanje dobilo domaćinstvo Suzane Topalović iz Trubarevca.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *