OO JS održao sastanak kome je prisustvovao narodni poslanik

Opštinski odbor Jedinstvene Srbije protekle nedelje održao je sastanak u svojim prostorijama. Sastanku je pored članova opštinskog odbora prisustvovao i Života Starčević narodni poslanik i potparol Jedinstvene Srbije iz Jagodine. Starčević je članove sokobanjskog odbora upoznao sa aktivnostma koje opštinski odbor ove stranke sprovodi u Jagodini, posebno kad su humanitarne akcije u pitanju i istakao da se u Jagodini na njihovim medijima Sokobanja intenzivo reklamira kao turistička destinacija.

Ljubiša Vasić predsednik opštinskog odbora JS Sokobanja, kaže da su sa narodnim poslanikom razgovarali i o mogućnostima otvaranja jedne fabrike u Sokobanji, koja bi zaposlila dosta građana ali koja bi bila izgrađena po najnovijim ekološkim standardima, tako da se ne bi negatino odrazila na okolinu ni turizam. Vasić je na kraju razgovora istakao i da OO Sokobanje za sada ima i odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *