PODRŠKA PREDSEDNIKU VUČIĆU – Aleksandar Milikić o iznošenju laži i neistina o predsedniku Vučiću

„I dok se, i više nego očigledno, opozicioni mediji koji veličaju kriminalce, ubice, lopove, bave, kao po običaju, iznošenjem laži i neistina i blaćenjem ne samo predsednika Vučića, već i njegovih najbližih, itekako je jasno da je reč o novom pokušaju diskreditacije predsednika, njegove porodice i njegovih saradnika, ali i destabilizacije čitave države i to upravo od strane tajkunskih medija i kriminalaca koje oni podržavaju.
Svesni da su njihove namere da izvrše državni udar otkrivene i da im se sprema najoštrija zatvorska kazna, kriminalci iza rešetaka i oni koji ih sa slobode podržavaju, udruženim snagama pokušavaju da na sve načine okrive Aleksandra Vučića i predstave ga kao vođu kriminalne grupe koja se bavi najgnusnijim radnjama.
I veoma su jasni pokušaji da se umanji značaj svega onoga što je predsednik Vučić za vreme svog mandata učinio za državu Srbiju, da se obezvredi to što je Srbija vodeća država u regionu i da se ukalja njegov trud i zalaganje da Srbija postane snažna i ekonomski jaka država, kakva nikada pre nije bila. Zato sam siguran da građani Srbije znaju da prepoznaju prave vrednosti, rezultate i prioritete i da ne veruju u svakojake priče kvazimedija koji tesno sarađuju sa kriminalcima i opozicionim političarima.
I zato se nadam da će nadležni organi uskoro otkriti čitavu istinu o ovom gnusom činu i teoriji zavere koja se vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića, kao i da će se osobe koje stoje iza svih kriminalnih radnji uskoro naći pred licem pravde. Jer Srbija nije zemlja u kojoj kriminalci slobodno šetaju, Srbija je zemlja u kojoj takvi ljudi odgovaraju za svoja zlodela“, napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.
Izvor: Aleksandsar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *