Knjaževačka Turistička organizacija na radionici o promociji istočne Srbije

U okviru programa „Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije“, za klaster istočna i jugoistočna Srbija, Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada i Turistička organizacija Srbije uz saradnju Turističke organizacije opštine Negotin organizovali su predavanja u vili “DeLux” u Negotinu.

Knjaževac je, takođe, bio deo tih radionica kojih će ukupno biti 10. Za septembar su ove radionice zakazane za Pirot, Knjaževac i Sokobanju. Njihov cilj je edukacija i promocija našeg kraja.

“Maksimizacija plasmana turističkih proizvoda i usluga u ruralnim sredinama” bila je tema doc. dr Mihe Lesjaka, prodekana Fakulteta za turistički menadžment Univerziteta “Primorska” iz Portoroža (Slovenija), dok je Adriano Požarić, glavni urednik magazina “TURIZAM info” i direktor “Info Lab Mediji” iz Opatije (Hrvatska) govorio na temu „Digitalni marketing – upravljanje recenzijama i onlajn kampanje – uspešni primeri kontinentalne Istre“.

Predavanja su pratili predstavnici turističkih organizacija istočne i jugoistočne Srbije, kao i pružaoci usluga sa ovog područja.

 

 

Izvor: knjazevackahronika.rs

Foto: knjazevackahronika.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *