ZASEDALI OPŠTINSKI VEĆNICI

Održana je 30. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.  Na 30. po redu sednici  usvojeno je 11 tačaka dnevnog reda.

Pored ostalog, većnici su razmatrali nacrt programa energetske efikasnosti opštine Knjaževac za period od 2021. do 2023. godine, kao i predlog odluke o realizaciji programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za energetsku efikasnost za 2021. godinu.

Na sednici je bilo reči o realizaciji programa poslovanja JP “Preduzeća za razvoj, urbanizam i izgradnju opštine Knjaževac” sa finansijskim planom za proteklu godinu.

Većnici su usvojili predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Knjaževac za ovu godinu.

Na današnjoj sednici razmatran je finansijski plan MZ Petruša, a usvojeni su i zahtevi porodica za dodelu pomoći u građevinskom materijalu.

 

 

 

Izvor: knjazevackahronika.rs

Foto: knjazevackahronika.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *