U subotu Seoske igre sportskog saveza Srbije

Seoske igre sportskog saveza održaće se u subotu na sportskim terenima kod škole. Početak igara je zakazan u 12:00 časova, a očekivani kraj igara za 20:00 časova kada će biti dodeljena odličja najboljima u svim disciplinama. Ekipe će se takmičiti u 10 disciplina: mali fudbal, odbojka, nadvlačenje konopca, nadvlačenje štapa, obaranje ruku, narodno rvanje, poligon, šah, skok u dalj i bacanje kamena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako saznajemo, po prvi put naš savez učestvuje u seoskim igrama Sportskog saveza Srbije koje donose neke novine u odnosu na dosadašnju organizaciju. Svi takmičari na opštinskom nivou dobiće majice u kojima nastupaju na igrama. Pobednik opštinskog će se plasirati na regionalno takmičenje, dok pobednik sa regionalnog dobija plasman na republičko. Mesna zajednica koja pobedi na republičkom takmičenju dobija teren u svom selu!

Naš savez je kao i uvek obezbedio pehare, medalje i diplome za najbolje u svakoj disciplini, a Sportski savez Srbije obezbeđuje pehare za prva tri mesta u generalnom plasmanu.

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *