Fudbalski veterani iz Sokobanje učestvovali na turniru u Apatinu

Fudbalski veterani iz Sokobanje, proteklog vikenda boravili su u Apatinu, gde su učestvovali na turniru u malom fudbalu. Druženje veterana iz Sokobanje, Kotor Varoši i Apatina, počelo je pre pet godina a nakon jednogodišnje pauze zbog nepovoljne epidemiološke situacijeu Apatinu održan je još jedan „Turnir prijateljstva”.

Kotorvarošani su na turniru savladali Sokobanju sa 3:0 a identičnim rezultatom su poraženi od Apatinaca dok je Sokobanja savladala domaćina rezultatom 4:2.

Slavko Jerković, predsednik udruženja fudbalskih veterana Apatina kaže da su osim malog fudbala organizovali i biznis forum, gde su međusobno razmenjena iskustva u želji da se ova tri mesta i poslovno povežu i dodatno ojačaju svoje prijateljske veze i na ekonomskom planu.

Najbolji igrač sokobanjskih veterana Goran Frankulović- Frenki je naglasio da su bratske veze sa veteranima iz Apatina i Kotor Varoši učvršćene nakon ovog turnira.

− Bilo je zadovoljstvo ponovo se okupiti nakon jednogodišnje pauze ali naše kontakte nismo ni prekidali i tako će biti uvek dok smo živi i zdravi. Sa nestrpljenjem čekamo tradicionalni međunarodni turnir prijateljstva u Kotor Varoši u septembru, jer se tamo osećamo kao kod svoje kuće − istakao je Frankulović, čija je rakija proglašena najboljom na rakijadi.

Pored toga što vole sport i druženje veterani su pokazali i svoju humanost.

− Iskoristili smo priliku da obezbedimo lanč pakete za mališane iz Kosovske Mitrovice, koji su učestvovali na trećem međunarodno turniru „Apatinski kup”. Turnir je okupio 65 ekipa starosti od 2008. do 2014. godišta − rekao je predsednik upravnog odbora Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš Aleksa Vučanović.

Naredni Međunarodni turnir prijateljstva biće održan u septembru u Kotor Varoši.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapress.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *