ASFALTIRA SE 1150 METARA ULICE MILORADA BRUJIĆA

Predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju 1150 metara ulice Milorada Brujića koji se izvode od Ulice Obala rita prema raskrsnici sa ulicom 1. maja.u okviru programa sanacije i rehabilitacije deset ulica u gradu. Predsednik opštine Kladovo je naglasio da se asfaltni radovi u gradu sprovode po planu i dodao da će se u nastavku građevinske sezone posvetiti pažnja asfaltiranju ulica u selima po prioritetima koje odrede predstavnici Saveta mesnih zajednica, ali i najavio obnovu novih ulica u gradu Ive Lole Ribara, deo ulica Ivana Kosančića i pikovnika Ljubomira Tomića.

Uprkos tropskim temperaturama živa u termometru u hladu približila se 40 podeljku na Celzijusovoj skali za putare nema predaha, jer je plan da se na oko 6000 metara kvadratnih ugradi 640 tona asfaltne mase debljine 5 centimetara. Ulica Milorada Brujića jedna je od najdužih u gradu, vema je prometna i važna za meštane u tom delu Kladova koji su na njenu obnovu čekali nekoliko decenija- podsetio je Nikola Vuković pomoćnik predsednika opštine Kladovo.

Radovi su obeleženi saobraćajnom signalizacijom a savet vozačima je da u tom delu grada koriste alternativne pravce.

 

 

 

 

 

 

Izvor: kladovo.org.rs

Foto: kladovo.org.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *