POSETA DELEGACIJE OPŠTINE KLADOVO DRUŠTVU „NADA„

U Danu otvorenih vrata predsednik opštine Kladovo Saša Nikolić sa saradnicima obišao je udruženje osoba sa invaliditetom „Nada“. Nakon razgovora i druženja sa korisnicima Nikolić je istakao da će opština Kladovo nastaviti da radi na unapređenju položaja osoba sa invaliditetom.

Predsednica Udruženja „Nada“Tatjana Bosnić istakla je da je uz finansijsku podršku opštine Kladovo u toku realizacija projekta „Ruka podrške“ i zahvalila lokalnoj samoupravi i ljudima dobre volje na podršci koja je značajna i važna za članove udruženja. Projekat u oblasti socijalne i dečje zaštite „Ruka podrške“ traje do 30. novembra i biće realizovan kroz brojne aktivnosti i sadržaje. Tim povodom ,delegacija opštine Kladovo uručila je udruženju prigodne poklone u vidu materijala za radionice.

Kladovsko Udruženje za pomoć osobama sa invaliditetom „Nada“ osnovano je 16. decembra 2001. godine. Danas okuplja 70 članova različitog uzrasta i različitog invaliditeta.

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: kladovo.org.rs

Foto: kladovo.org.rs

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *