REALNO PLANIRAN BUDŽET GRADA BORA

„Na osnovu dobro planiranih prihoda i dobrog punjenja budžeta u ovoj godini, zahvaljujući pre svega rastu privrede na teritoriji grada Bora i dobrom poslovanju kompanije ZiJin, prvi rebalans budžeta biće veći za 15,41 odsto, odnosno za 351 milion dinara.
To zasigurno znači usmeravanje sredstava na kapitalno uređenje grada, putnu infrastrukturu i sve ono što smo se sa našim sugrađanima i predstavnicima mesnih zajednica dogovarali u prethodnom periodu.
Ovo je najrealnije planirani budžet u istoriji grada Bora i ja verujem da će iz godine u godinu, sa porastom proizvodnje u kompaniji ZiJin, rasti i gradski budžet, što će nam dati priliku i mogućnost da razvijamo grad, realizujemo velike projekte, kako kapitalne, tako i kulturne, da razvijamo turizam i sve ono što smo prethodno započeli kako bismo Bor učinili još lepšim i boljim mestom za život.
S obzirom da će rebalans biti na javnoj raspravi do 22. juna, ovo je poziv da se svi sugrađani uključe u javnu raspravu i daju svoje predloge i sugestije šta je to neophodno da se uvrsti u budžet jer budžet kreiramo upravo osluškujući potrebe naših sugrađana“, napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.
.
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *