ODRŽANA 11 SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KNJAŽEVAC

Odbornici su razmatrali Izveštaj o sprovedenim izborima za članove Saveta mesnih zajednica na teritoriji opštine Knjaževac održanim 25. aprila godine.
Razmatran je i Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i relizovanih aktivnosti iz Programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima čiji je osnivač opština Knjaževac.
Izglasan je i predlog rešenja o davanju saglasnosti na Statut JKP „Standard“ Knjaževac.
Usvojeni su predlozi odluke o usvajanju Plana razvoja opštine Knjaževac za period od 2021 do 2027 godine i Strategija razvoja opštine za period od 2021 do 2025 godine.
Usvojen je predlog odluke o usvajanju Strategije za unapređivanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja opštine Knjaževac 2021 do 2025 godine, kao i izmena i dopuna Odluke o izradi Plana detaljne regulacije prve faze cevovoda i pratećih objekata vodosnabdevanja, deonica „Zubska reka – Jabučko ravnište“.
Opština Knjaževac, nakon odluke odbornika, daće na korišćenje nepokretnost u javnoj svojini opštine Knjaževac, Mesnoj zajednici Rgošte.
Na sednici odbornici su usvojili predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „dr Mihajlo Stupar“ u Knjaževcu.
Izvor: opstina knjazevac
Foto: opstina knjazevac

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *