OTPOČETO UREĐIVANJE ATARSKIH PUTEVA U BORU

„Kao što je već postalo praksa u prethodnim godinama, i ove godine smo otpočeli radove na uređenju atarskih puteva na teritoriji grada.
Nakon Metovnice, na redu je Šarbanovac, a zatim ostala sela po dogovorenom rasporedu za prvi krug u kome će za potrebe uređenja ovih puteva biti utrošeno 5.000 kubika rizle koja je donacija kompanije Zijin Cooper. Predviđena količina rizle za ovu građevinsku sezonu jeste 15.000 kubika, te će tako svako selo na teritoriji Bora, shodno iskazanim potrebama naših meštana, dobiti određenu količinu rizle za uređenje ovakvih puteva.
Ove godine planirano je i asfaltiranje 50 kilometara puteva na teritoriji čitavog grada, podjednako u gradu i u selima, što je prethodno dogovoreno u saradnji sa predstavnicima Saveta mesnih zajednica i ja sam siguran da će nakon ove građevinske sezone Bor izgledati potpuno drugačije kada je reč u putnoj infrastrukturi.
Ono što je dobro jeste da ćemo, zahvaljujući kompaniji Zijin, imati uvećanje budžeta koje će nam omogućiti da dalje kapitalno investiramo i da zajedno radimo na podizanju kvaliteta i životnog standarda naših građana i meštana u selima i da od Bora stvaramo još bolje mesto za život“ , napisao je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora
Izvor: Aleksandar Milikić
Foto: Aleksandar Milikić

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *