Počinje akcija „Biramo najbolje“

Turistička organizacija Sokobanja i ove godine organizuje akciju „Biramo najbolje”, kojom se u određenim kategorijama po mesecima od maja do septembra, proglašavaju najuspešnija preduzeća, organizacije, ustanove i pojedinci. Do ove godine proglašavani su najbolji u osam kategorija: Najbolji stanodavac, najbolja turistička agencija, najlepše dvorište, najbolji ugostiteljski objekat, najbolji ugostiteljski ili turistički radnik, udruženje ili pojedinac koji daje doprinos razvoju turizma, najbolji gost, najbolji preduzetnik.

Međutim, zbog povećanja broja kategorisanih seoskih domaćinstava u opštini Sokobanja i zbog sve veće zainteresovanosti inostranih i domaćih gostiju za ruralni turizam od ove godine uvedena je nova kategorija – Najbolje seosko turističko domaćinstvo, tako da sada ima devet kategorija. Na kraju akcije biraju se najuspešniji u svakoj od kategorija koji kao nagradu dobijaju studijsko putovanje u organizaciji Turističke organizacije Sokobanja.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

Prijavljivanje mogu izvršiti svi građani Sokobanje, kao i gosti Sokobanje, stariji od 18 godina, u Turističko-informativnom centru, u ul. Trg oslobođenja br.2 ili putem imejl adrese tic@tosokobanja.rs. Prijavljivanje se vrši do 5. u mesecu za predhodni mesec, a ocenjivanje i proglašenje pobednika do 15. u mesecu.

 

 

 

Izvor: sokobanjapress.com

Foto: sokobanjapres.com

novinar5

MOTO BOEM TRANS DOO, Badnjevska bb, Negotin 19300 PIB 106156606, MB: 20490594 ogranak MB PORTAL, reg.br. IN001015 glavni i odgovorni urednik Anita Durlić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *